Nadat ik in Nederland jarenlang een succesvolle praktijk aan huis had waar ik verschillende therapieën gaf, besloot ik dit in Spanje door te zetten om toeristen extra ontspanning te bieden.
Geregeld komen mensen met lichamelijke en/of geestelijke klachten bij mij voor Reiki behandelingen, maar ook zonder klachten voor een rustgevende voetreflexologie of advies bij Bach bloesem remedies.
Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik geef kunt u vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden tijdens uw vakantie.

Voetreflexologie

Verschillende drukpunten (reflexpunten) op de voeten zijn verbonden met energiekanalen en zones in het lichaam. Alle organen, zenuwen en andere delen van het lichaam zijn verbonden met reflexzones op de voeten.
Voetreflexmassage is in de eerste plaats heerlijk ontspannen en geen medische behandeling. Wel kan het een positieve invloed hebben op het zenuwstelsel en de bloedsomloop. De voetreflexmassages zijn dan ook zeer geschikt voor allerlei verschillende soorten klachten, zoals bijvoorbeeld:
* Rugklachten
* Schouderklachten
* Hoofdpijnklachten
* Obstipatie of andere spijsverteringsklachten


Bach bloesem remedies
Bach bloesem remedies bieden de perfecte emotionele ondersteuning van lichaam en geest. Emoties zoals angst, paniek, onzekerheid, overbezorgdheid, verdriet, eenzaamheid en nog een legio aan andere emotionele disbalansen kunnen ondersteund worden door professioneel gebruik te maken van de Bach bloesem remedies.
Er zijn 38 bach bloesems beschikbaar en elk kenmerkt zich door een specifieke kwaliteit welke kunnen ondersteunen op zowel emotioneel als fysiek niveau. Het gebruik van de Bach bloesems bij negatieve gemoedstoestanden is een uitkomst.


Touch for Health
Touch for Health verbetert de energiedoorstroming in de meridianen (ook wel energiebanen) en activeert zo het zelfhelende vermogen van je lichaam. Je lichaam kan veel zelf oplossen en heeft een natuurlijk zelfhelend vermogen. Maar door stress kunnen energieblokkades ontstaan, die dat vermogen verzwakken. Er is kans op klachten, zoals een pijnlijke nek, eczeem of slaapproblemen. Touch for Health helpt je om je lichaam het weer zelf te laten doen en heeft daarbij een methode om energieblokkades op te sporen en op te heffen.


Reiki
Reiki is een heel oude geneesmethode door handoplegging, die eind 19de eeuw door Dr. Mikao Usui in oude Boeddhistische geschriften werd herontdekt. Het is een eenvoudige, natuurlijke methode waarmee de universele levensenergie ( Reiki ) of levenskracht via de handen van de ene persoon op de andere wordt overgedragen om te genezen.Neem vrijblijvend contact op:


Yvette Snel-Tenders

E-mail: yvettesnel@hotmail.com

Telefoon: 0034-616615417

Adres: Carrer de les xarxes 6 2-1
el Prat de Vilanova
08800 Vilanova I la Geltru.